Iedereen doet toch zijn huis op slot?

Preventie. Het sleutelwoord dat we steeds vaker tegenkomen. Vooral bij verzekeraars. Of het nu een zorg,- inboel,- of woonverzekering is; elke verzekeraar wil liever voorkomen dan vergoeden. Los van de verzekeraars wilt u dat toch ook? Althans, dat zou je wel denken….voorkomen is immers altijd beter dan genezen, maar in de praktijk valt dat nog te betwijfelen, hoe komt dat en wat doen we eraan?

Deur op slot

De meest bekende en ook tegelijkertijd de meest geautomatiseerde vorm van preventie is misschien wel; de deur op slot. Of; de gordel om. We denken er nog amper bij na, het zit opgesloten in ons brein om automatisch deze simpele, preventieve maatregel te nemen.

Maar waarom heeft dan niet iedereen een alarmsysteem?

Je zou toch immers denken; iedereen wil inbrekers buiten de deur houden!? Of; iedereen wil bij een brand in de woning zo snel mogelijk gealarmeerd worden?! Dat klopt, maar waarom doet dan wel iedereen zijn deur op slot en de autogordel om, maar heeft niet heel Nederland een alarmsysteem?!

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een investering in preventie (ofwel alarmsysteem) voor mensen moet voldoen aan een aantal basisvoorwaarden;

  • Men moet het risico voor een inbraak of woningbrand inzien
  • Het moet weinig moeite kosten om de preventie zelf toe te passen
  • Mensen moeten de gevolgen kunnen overzien als de preventie niet toegepast wordt
  • En misschien wel als allerbelangrijkste; mensen willen wel, maar nemen er geen tijd voor om energie te steken in het uitzoeken en aanschaffen van een alarmsysteem.

Met Altijd Thuis werken we dagelijks aan ons platform om bovenstaande uitgangspunten zo gunstig mogelijk te maken voor u. En we zien dat het werkt, steeds meer mensen zetten de stap naar Altijd Thuis om zonder al teveel moeite en kosten veilig te wonen.

Onze garanties

Bestel Altijd Thuis, dan garanderen wij u;

  • Dat Altijd Thuis 100% werkt.
  • Komt u er zelf niet uit, dan helpen we u desnoods sturen we een kundige monteur.
  • Dat u verder weinig tot geen omkijken hebt naar de werking van de alarmering.
  • Dat wij 5 dagen per week voor u klaar staan om vragen te beantwoorden, zonder chatbots of FAQ’s et. Gewoon door direct, telefonisch contact met onze beveiligingsexperts.