Wat krijg ik?

U zit zelf aan de knoppen bij het slimme alarmsysteem van Altijd Thuis. Met een Altijd Thuis pakket bent u volledig verzekerd van een veilige woning en altijd in verbinding met de door u gekozen sensoren. Altijd Thuis is super makkelijk te plaatsen, werkt heel eenvoudig en staat 24x7 paraat. 


Heeft u vragen?
Image

Draadloze sensoren

Ofwel de apparaatjes die een bepaalde situatie (inbraak, rook, etc.) direct detecteren en draadloos doorsturen zoals u Altijd Thuis account ingesteld is. Al onze sensoren zijn klein en onopvallend. Hierdoor zijn deze mooi weg te werken binnen uw interieur. En de installatie van de sensoren is erg eenvoudig, zonder schroeven of ingewikkelde handelingen.

Bekijk alle sensoren

Altijd Thuis account

Met uw persoonlijke Altijd Thuis account heeft u overal toegang tot uw beveiligde online omgeving. U beheert hier zelf de instellingen van sensoren, contacten voor alarmering, de verschillende alarmregels en instellingen. U ontvangt bij elk gekozen pakket een Altijd Thuis account met alle service die daarbij hoort. 

Naar Altijd Thuis Online
Image
Image

Met of zonder abonnement

Op een door uzelf ingestelde wijze wordt er gealarmeerd. Dit kan via een Plus Abonnement per sms, telefonisch of gratis via Altijd Thuis Basis met een push notificatie in de Altijd Thuis app.

Voor het aan/uit zetten van de alarmen en het ontvangen van push notificaties gebruikt u de Altijd Thuis app. Uw contacten hoeven voor een telefonische melding of een melding per SMS de Altijd Thuis app niet geïnstalleerd te hebben.

Optioneel kan er 24x7 voor een meerprijs ook directe opvolging plaatsvinden door een professionele servicecentrale.

Bekijk alle MOGELIJKHEDEN