Hoe werkt een slim alarmsysteem?

Veiligheid is voor iedereen wat anders. Daarom zit u bij een slim alarmsysteem zelf aan de koppen. U bepaalt wat voor u veilig is. Neem zelf de controle over een betrouwbare manier van alarmering. Hoe doen we dat bij Altijd Thuis?

  1. De draadloze sensoren, ofwel de apparaten in de woning die een bepaalde situatie (inbraak, rook, etc.) detecteren en via de Altijd Thuis centrale vastgelegd worden.
  2. Het online account en de mobiele app waar instellingen van de sensoren, de contacten voor alarmering en de alarmregels worden beheerd.
  3. Het alarmeringsplatform dat op de ingestelde manier (sms, telefoon, push notificatie of directe doormelding naar de servicecentrale) alarmeert.

Het werkt direct uit de doos
U bepaalt zelf welke sensoren u nodig hebt. Geen vastgestelde pakketten of verplichte keuzes; u bepaalt. Natuurlijk kunnen wij u helpen met een goed advies. Omdat wij vooraf alle sensoren koppelen met de Altijd Thuis centrale hoeft u alleen de sensoren in uw woning te (laten) plaatsen. Geen moeilijk gedoe, het werkt direct zo uit de doos.

Direct alarm naar uw eigen telefoon
We stellen Altijd Thuis na uw bestelling direct voor u in, zodat u na het aansluiten, bij een alarm op uw telefoon gealarmeerd wordt.

Alarmeren naar contacten
Nodig eenvoudig nieuwe contacten uit voor opvolging. Dat kunnen bijvoorbeeld buren of familieleden zijn. Per contact bepaalt u wie de rechten heeft om Altijd Thuis mee te bedienen. Optioneel kan het alarm ook naar 24×7 opvolging door een bewaker. Alle mensen die u opvoert, ontvangen een bericht dat ze alarmering van u kunnen opvolgen.

Zelf alarmregels aanmaken
Ook kunt u zelf alarmregels maken. Hiermee bepaalt u in welke situatie, wanneer en hoe u een alarm wilt versturen. U kunt een tijdschema aanmaken, zodat een alarmregel automatisch aan of uit gaat. En u bepaalt ook op wie, op welke manier (telefonisch, sms of push bericht) gealarmeerd wordt. Hierdoor  bent u altijd zelf in controle over uw alarmsysteem en past u eenvoudig zaken aan als uw situatie verandert.

Welke functies heeft uw Altijd Thuis abonnement?

Er zijn in basis 2 abonnementsvormen, waarbij de keuze van de sensoren bepaalt welk abonnement u ontvangt. Bij beide vormen ontvangt u precies dezelfde functionaliteit in uw online account.

Wilt u alleen slimme rookmelders en/of koolmonoxide-melders? Dan geldt het ‘Brand veilig’ abonnement van € 25 per jaar.

Wilt u meerdere sensoren? Dan geldt het ‘Compleet veilig’ abonnement van € 50 per jaar.

Optioneel kunt u dan uw alarmering uitbreiden met de servicecentrale die 24×7 alarmeringen opvolgt voor € 90 per jaar en € 50 per opvolging.

Bij elk pakket ontvangt u de volgende functies:

Uw persoonlijke online account
Dashboard met events
Vooraf ingestelde alarmregels
Onbeperkt aantal contacten
Alarmering per telefoon, sms of app.
Automatische in- of uitschakeling o.b.v. tijd
Gebruikersbeheer
Bediening via mobiele app
24/7 batterij controle
24/7 controle internetverbinding
Persoonlijk advies en service
Twee jaar garantie op sensoren

We snappen dat een veilige woning en goede, betrouwbare alarmering niet iets is waar u dagelijks mee bezig bent. Maar kent u dat gevoel van onveiligheid dat ineens kan opspelen als u op vakantie gaat, of als de kinderen alleen thuis zijn? Dat is met Altijd Thuis voorbij, 100% gegarandeerd. Doe uzelf niet tekort en ervaar wat veilig wonen voor u betekent.