Goede, betaalbare alarmering voor elk huishouden

Wij vinden dat een alarmsysteem met de huidige technische mogelijkheden voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom is ons alarmsysteem ontwikkeld met een grote groep van gebruikers; jonge gezinnen, gezinnen met pubers, vitale ouderen, iedereen moet er gebruik van kunnen maken. Als het ware als ‘water uit de kraan’ oftewel; een nutsvoorziening. Dat een veilige woning steeds meer als een nutsvoorziening gezien wordt, bewijst de nationale rookmelderplicht die in juli 2022 ingaat. Daardoor is in elke woning, op elke verdieping een werkende rookmelder verplicht.

Het alarmeringsplatform

Akkedeer, de organisatie achter Altijd Thuis en Leefsamen (voor ouderen), heeft zelf het alarmeringsplatform ontwikkeld. Daarbij is rekening gehouden met een 3-tal basis principes;

  1. Betaalbare en betrouwbare alarmering
  2. Makkelijk te installeren sensoren
  3. Eenvoudig te gebruiken app

Het resultaat

Voor onder de € 100 eenmalig voor bijvoorbeeld een huiscentrale en twee rookmelders en slechts
€ 25 per jaar voor de alarmering heeft u een slimme brandalarmering in uw woning. Daarmee bent u over 5 jaar uitgerekend slechts € 45 per jaar, dat is slechts € 0,12 per dag kwijt aan een veilig huis.

En wilt u uitbreiden met inbraakalarmering, ook dan is Altijd Thuis het meest voordelige alarmsysteem dat u kunt kiezen. Stel u breidt de set uit met een deursensor (€ 20) en bewegingsmelder (€ 20). U betaalt dan in totaal, inclusief de eerder aangeschafte set € 140 en uw abonnement verandert naar € 50 per jaar, omdat u meerdere typen sensoren gebruikt. U betaalt dan uitgerekend over 5 jaar slechts € 78 per jaar, of € 0,21 per dag. Dat is een zeer geringe investering om uw woning en spullen veilig te houden.

Maar ik heb geen enkele verstand van techniek?!

Dat hoeft ook niet. Het enige wat u nodig hebt is een smartphone waar u de alarmering met een simpel schuifje aan/uit kunt zetten. Alle andere zaken, zoals de installatie, het onderhoud en beheer doet u via uw online account of kunnen wij voor u doen. De installatie betaalt u apart, het onderhoud en beheer van uw account kan onze servicedesk bij ondersteunen. Daar betaalt u niets extra’s voor!

Oftewel; ervaar het, doe mee en ervaar wat een veilige woning met u doet. We overtuigen u graag!