“Ik heb geen alarmsysteem nodig!”

10% van de Nederlanders heeft een alarmsysteem in huis.

90% nog niet!

Veel mensen zitten gewoon niet te wachten op leveranciers van alarmsystemen. Er zijn veel leveranciers die zich opdringen via deur-aan-deur verkopers, irritante TV-reclames of advertenties via social media. 

Naast deze opdringerige manier van verkopen, zijn de alarmsystemen zelf vaak duur in de aanschaf met hoge maandelijkse abonnementskosten voor opvolging via gecertificeerde meldkamers. Dat maakt dat alarmsystemen voor een groot deel van de bevolking vaak niet bereikbaar is, terwijl dat niet nodig is.

Dat snappen wij!

Met Altijd Thuis bieden we een alarmsysteem dat betrouwbaar én betaalbaar is, enorm makkelijk in het gebruik is en geen hoge abonnementskosten heeft. En; u zit zelf aan de knoppen, u bepaalt zelf hoe u uw woning, bedrijfspand of verenigingsgebouw wilt beveiligen.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, hoe doet Altijd Thuis dat?!

Onze filosofie is eenvoudig; wij willen veilig wonen voor iedereen mogelijk maken.
Daarom doen wij het anders dan de meeste leveranciers van alarmsystemen. Om te beginnen hebben we onze eigen servicedesk die gewoon goed service biedt. Daarnaast hebben we ons eigen alarmeringsplatform ontwikkeld. Dat maakt dat we veel beter én betaalbaarder onze dienst kunnen leveren dan andere leveranciers, omdat die vaak hun systemen inkopen bij derden.

Wij luisteren naar u
Omdat u dagelijks contact kan opnemen met onze servicedesk, weten we ook wat u wilt en welke vragen u heeft. Daar spelen we continu op in door onze dienstverlening verder af te stemmen op uw wensen. En daar kunnen we heel ver in gaan, omdat we ons eigen alarmeringsplatform beheren en ontwikkelen voor en met u. En…made in The Netherlands, dus geen onbetrouwbare, onveilige apparaatjes en apps meer.