Handleiding

AltijdThuis is eenvoudig zelf te installeren en in gebruik te nemen.
Download de handleiding

Hoe werkt het

Uw centrale communiceert via uw internetaansluiting met uw online account en uw mobiele app voor IoS en Android. De sensoren zijn draadloos gekoppeld aan deze centrale. Het bereik van de centrale is in een gemiddelde woning ruim voldoende. Elke sensor wordt draadloos gekoppeld en is binnen dit bereik actief. Zodra een sensor een gebeurtenis genereert, ontvangt de centrale die. Via uw online account bepaalt u wat er vervolgens moet gebeuren. Dit stelt u in door eenvoudig regels aan te maken, waarbij u aangeeft wie, wat moet ontvangen bij welke gebeurtenis. Via de mobiele app bedient u Altijd Thuis en ontvangt men alarmeringen.

U bepaalt via uw online acccount zelf wie deze contactpersonen zijn door ze uit te nodigen alarmen voor u op te volgen. De contactpersoon krijgt hier een bericht van en kan vervolgens de opvolging van het alarm wel of niet accepteren. De contactpersoon krijgt ook een online account en de app van AltijdThuis om te zien welke alarmen opgevolgd worden en ze desgewenst te deactiveren.


Hoe gebruik ik het

Bij aanschaf van een basisset, sluit u ook het basisabonnement om gebruik te maken uw account. U ontvangt de set per post, of indien u een installatie aanvraagt via onze monteur.

Eenvoudige installatie

De centrale sluit u eenvoudig aan op uw internetverbinding via bijgeleverde kabel. De centrale is voorzien van een 230V aansluiting. Nadat u de centrale aangesloten hebt, logt u in op uw account. Uw centrale wordt automatisch herkend en u kan starten met het activeren van de meegeleverde sensoren. Via de zoekmodus, koppelt u eenvoudig de sensoren, draadloos aan uw centrale.

Alarmregels instellen

Nadat u de sensoren in uw woning hebt geplaatst, stelt u uw online account verder in door contactpersonen toe te voegen. Dit zijn de mensen die alarmen voor u kunnen gaan opvolgen. De laatste en belangrijkste stap is het aanmaken van alarmregels. Met deze regels bepaalt u zelf wie, in welke situatie een alarm moet ontvangen. Zodra u een alarmregel opslaat, gaat er automatisch een bericht naar de door u ingestelde contactpersoon- of personen. Deze accepteert uw verzoek en vanaf dat moment bent u verbonden en worden u alarmen opgevolgd. Zodra u dit alles ingesteld hebt via uw online account, gebruikt u Altijd Thuis bij voorkeur via de app met uw smartphone of tablet.

Image
Ga naar Mijn App

Altijd Thuis in 2 minuten


Aansluiten van Altijd Thuis